Om Profit Management

Burde marginene deres være bedre? Vi sørger for at du som kro- og restauranteier får ut hver eneste krone av drikke- og matsalget ditt. Profit Management er ledende i Norden når det gjelder å levere løsninger, verktøy og metodikk for lønnsomhetsutvikling innen hotell- og restaurantbransjen.

Ved hjelp av kunnskapen til konsulentene våre og et antall markedsledende lagerstyringssystemer, kan vi øke virksomhetens omsetning med opptil 10%. Vi er eksperter på å identifisere skjulte kostnader, som f.eks. uønsket svinn, samt å effektivisere lagerrutiner og finslipe interne prosesser.

Vil du vite mer om tjenestene våre? Kontakt oss allerede i dag eller besøk noen av kontorene våre i Stockholm, Göteborg og Oslo.

Hemmeligheten? Bevinco!

Profit Management innehar de nordiske rettighetene for Sculpture Hospitalitys verdensledende system for lønnsomhetsutvikling innen serveringsbransjen. Her inngår bl.a. Bevinco, som i dag betraktes som verdens fremste digitale verktøy for lagerkontroll.

Bevinco er verdsatt for sin brukervennlighet og gjør at dere raskt og enkelt kan utføre en detaljert lagerstyring av hele lageret. Ettersom tjenesten er skybasert, får dere raskt oversikt over alle lagerdata og kan oppdage tap på enkelte varemerker i sortimentet.

Begynn å spare penger allerede i dag

La oss fortelle mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deres virksomhet.

citat2
Bevinco er det bästa kontrollsystemet för att minimera svinn och öka vår förtjänst på bottenlinjen, men framför allt gör det vardagen min enklare
Marcus Granelund
Controller Tigerholmsgruppen (O´Learys)