Measuring Cup –utnytt hver råvare maksimalt

Profit Managements kompetanse omfatter ikke bare drikkekontroll. Vi har også smarte løsninger som kontrollerer, forebygger og motvirker matsvinn. Med vår tjeneste, Measuring Cup, utnytter dere hver innkjøpt råvare maksimalt.

Ca. 1,3 millioner tonn mat kastes unødig hvert år i Sverige. Svarte sifre som vi vil motvirke ved å hjelpe nordiske restauranter med å utnytte maten som serveres på en bedre måte. Measuring Cup gjør det mulig for personalet å servere akkurat den mengden mat som kunden kommer til å konsumere. En tjeneste som er enkel å administrere og øker effektiviteten, maksimerer profitten, reduserer matkostnadene, minsker tiden brukt på lagerstyring og reduserer matsvinnet.

Hvorfor Measuring Cup?

  • Reduser matsvinnet deres
  • Unngå overservering
  • Reduser de totale matkostnadene
  • Bruk mindre tid på lagerstyring
  • Kartlegg kjøkkenets effektivitet
  • Øk lønnsomheten

Begynn å spare penger allerede i dag

La oss fortelle mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deres virksomhet.