Bevchek

Øl på fat er en storselger for nesten alle barer og restauranter. Samtidig betraktes servering av fatøl av mange restaurant- og bareiere som et svart hull som er nesten umulig å følge opp med eksakte tall. Feil i håndtering og registrering fra personalet kan faktisk medføre at virksomheten taper opp i mot 25% av sine forventede inntekter på drikke.

Helt til nå. Med kontrollsystemet Bevchek havner hver eneste dråpe øl fra tappe-tårnet i sluttkalkylen. Bevchek er integrert i POS Management System og måler og sammenligner i realtid hvor mye øl som serveres med registrert omsetning. På denne måten unngår man over skjenking, svinn og dermed unødvendige kostnader. Bevchek tilbyr tydelig oppfølging og oversikt av bedriftens totale servering av fatøl i tillegg til den enkelt ansattes håndtering.

Hvorfor Bevchek?

Begynn å spare penger allerede i dag

La oss vise deg hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift.