Våre Tjenester

Begynn veien mot bedre lønnsomhet allerede i dag. Lenger ned kan du lese mer om hvilke tjenester Profit Management tilbyr.

Bar Inventory Services

Profit Secret Service

Kitchen Inventory

Beer Monitoring

Bar Inventory Services

Profit Secret Service

Kitchen Inventory

Beer Monitoring

Bevinco

Med Bevincos app- og skybaserte tjeneste kan deres bedrift kjapt og enkelt utføre en varetelling og presentere lagerdata og analyser som tidligere har vært skjulte. Vår programvare POS håndterer alle lagerdata, som så sammenlignes med det faktiske salget og belyser svinn på hvert enkelt produkt og på den enkelt ansatte.

Profit k-control

Dette er tjenesten for deg som vil få oversikt og vurdert den totale kundeopplevelsen. Gjennom uformelle og uanmeldte besøk fra våre erfarne konsulenter får du som ansvarlig svar på om det forekommer uregelmessigheter i den daglige driften.

Measuring Cup

Profit Managements kompetanse innebærer ikke bare kontroll av drikkeservering. Vi har også smarte løsninger for kotroll, forebygging og motvirking av matsvinn. Med våre tjenester Measuring Cup sørges det for at hver innkjøpt råvare blir utnyttet maksimalt.

Bevchek

Bevchek er integrert i POS Management System og måler og sammenligner i realtid hvor mye øl som serveres i forhold til registrert salg. På denne måten unngår bedriften at det overskjenkes, minsker svinn og dermed unødvendige kostnader.

site-logo-dark