Om Profit Management

Bør marginalene i bedriften være bedre? Vi sørger for at du som bar- og restauranteier får ut hver krone av ditt drikke og matsalg. Profit Management er ledende i Norden når det kommer til å levere løsninger, verktøy og metodikk for bedre lønnsomhet innen hotell og restaurantbransjen. Med hjelp av kunnskapen til våre konsulenter og et antall markedsledende verktøy for lagerhåndtering kan vi forbedre virksomhetens marginer kraftig og dermed øke lønnsomheten. Vi er eksperter på å identifisere skjulte kostnader som eksempelvis uønsket svinn i tillegg til å effektivisere lagerrutiner og finslipe interne prosesser.

Vil du vite mer om våre tjenester? Kontakt oss allerede i dag og kom i kontakt med våre representanter som finnes over hele Skandinavia.

Hemmeligheten? Bevinco!

Profit Management innehar de nordiske rettighetene for Sculpture Hospitalitys verdensledende system for positiv lønnsomhetsutvikling innen serveringsbransjen. Det inkluderer blant annet Bevinco, som i dag betraktes som verdens fremste digitale verktøy for lagerkontroll. Bevinco blir omfavnet av bransjen for sin brukervennlighet og gjør at din bedrift enkelt kan få utført en detaljert varetelling av hele lageret. I og med at tjenesten er sky basert kan din bedrift med en gang få en oversikt over alle relevante data vedrørende lageret og oppdage eventuelle tap på de spesifikke varemerkene i sortimentet.

Begynn å spare penger allerede i dag

La oss vise deg hvordan vi kan hjelpe nettopp din bedrift.